Våra tjänster

Har du ett golv som behöver slipas? Vi erbjuder dammfri golvslipning på alla typer av trägolv, från slitna furugolv till stora kontorslandskap. Efter att ditt trägolv slipats kan man välja att lacka golvet för att få lyster och göra ytan mer slitstark. Lacken lägger sig ovanpå som ett skydd mot slitage.

Kanske vill du skapa nytt liv åt ditt golv? Mölndals Golv Companie AB utför infärgning av trägolv för att få ditt golv att skina igen! 

Alltid med bred kunskap om olika ytbehandlingar och god materialkännedom.
Se till att öka livslängden på ditt golv genom dammfri golvslipning, ytbehandlingar och lackat golv. Detta gör att golvet håller sig fräscht, snyggt och friskt. Hur slitna golv ni än har, garanterar vi ett fantastiskt resultat av era golv.

 

Vi arbetar med kunder främst i Mölndal och Göteborg.

Mer om tjänsterna
Vardagsrum med ljust parkettgolv

Dammfri golvslipning

 
Hur fungerar dammfri golvslipning? Modern teknik och utrustning suger effektivt upp överflödigt damm, och vi garanterar dig ett bättre slutresultat! Metoden innebär att inget damm hamnar i lacken,  och man kan därför utföra ytbehandlingen direkt efter. Dammfri golvslipning är inte bara effektiv och smidig, det är dessutom miljövänligt och bättre för oss som utför golvslipningen!

Mörkt parkettgolv

Ytbehandlingar

 

Ytbehandling av olika slag håller ditt golv vackert en längre tid framöver samt ger dig en bättre städyta. Det finns olika för- och nackdelar med olika ytbehandlingar och de skiljer sig även utseendemässigt. Vissa ytbehandlingar impregnerar samtidigt som det ger en skyddande yta, medan andra förblir känsliga och kräver flera behandlingar för att bli slitstarka. 

Lackat grått golv

Lackat golv

 

Lackat golv kräver endast dammsugning som enda städning. Nästan alla typer av golv kan behandlas med lack, lacket lägger sig som en skyddande yta och gör det mer slitstarkt. Ett lackerat golv är det som behöver underhållas minst, och så länge det bara är själva lacken som slitits ner kan man med fördel lacka på ett nytt lager igen, utan att behöva slipa igen.

Parkettgolv i ett rum med glaspartier

Infärgning

 

Mölndals Golv Companie erbjuder ett stort utbud av infärgningar och pigmentering av nyslipade golv. Att göra en infärgning ger ditt trägolv ett lyft och kan göras på olika sätt och med olika medel. Det kan vara en utmaning att pigmentera ett golv om man inte kan metoden, man bör arbeta snabbt utan paus. På de ställen man gjort en paus, kan det synas i form av flammighet på golvets yta. Anlita därför oss så får du en professionell infärgning!