Dammfri Golvslipning & Lackat golv 

i Mölndal & Göteborg 

MGC är ett företag som erbjuder dammfri golvslipning till både hem- och företagsägare.

Vi använder toppmodern teknik och utrustning som effektivt suger upp allt överflödigt damm utan krångel.

MGC erbjuder en kostnadseffektiv, dammfri lösning för alla typer av slipningar av trägolv, från slitna furugolv till stora kontorslandskap.

 

Vår dammfria sliplösning

Vi garanterar dig ett bättre slutresultat med våra dammfria golvslipning än någon annan traditionell metod. Metoden innebär att inget damm hamnar i lacken,  och man kan därför utföra ytbehandlingen direkt efter. 

På MGC är vi experter med den mest avancerade utrustningen för att piffa upp ditt trägolv och få det att se helt nytt ut. Våra dammfria slipning är inte bara bra för miljön, utan de minskar också risken för allergier och astma.

  • Du behöver inte oroa dig för slipningsprocessen längre.
  • Drammfritt, inget stök och lätt att städa upp.
  • Ditt trägolv kommer att se nytt ut på nolltid.

Vi erbjuder golvslipning främst i Göteborg och Mölndal.

 

Lack ditt golv för att göra det mer slitstarkt 


Lackat golv är en typ av golv som är behandlat vilket bildar en skyddande yta, gör det mer hållbart och kan appliceras på nästan alla typer av golv.
Lack  är det mest tåliga alternativet av alla. Lackerade golv är lättstädade och kräver inte heller mycket underhållning, får du en repa på golvet och det bara är lacken som slits så kan du enkelt lacka på nytt utan att behöva slipa golvet. 

Lack används en hel del på ytor med högt slitage där golvet även bör kunna stå emot en hel del fukt, exempelvis trägolv i hall.

 

Viktiga punkter att tänka på för att bevara ditt ny lackerade golv 

- Våttorka lackerat golv emellanåt så att golvet blir rent från damm, smuts och       grus som kan repa det lackerade trägolvet. 
- Våttorka med så lite vatten som möjligt 
- Torka upp mat eller dryck direkt om det spills
- Använd inte vilket rengöringsmedel som helst. 


Kvalitet kan du lita på
Vi har många års erfarenhet inom våra tjänster och kan många knep för att få den vackra och glansiga finishen. Vi hjälper dig hela vägen, såsom råd om material, hålla budget och självklart se till att du blir nöjd.